dret al Dret

El projecte dret al Dret de la Facultat de Dret de la UB va iniciar l’any 2010 una col.lecció de textos jurídics titulada Coneix els teus drets. El projecte dret al Dret, coordinat pel professor Antonio Madrid i compartit per organitzacions socials i entitats públiques, pretén afavorir la defensa de l’exercici dels seus drets per part dels socialment menys afavorits, a més de millorar la formació dels estudiants de Dret.

Els dos primers títols de la col.lecció, editats per Publicacions i Edicions de la Universitat de Barcelona i que fa setmanes que ja podeu consultar a la nostra biblioteca, són:

  1. Drets de les persones privades de llibertat : guia catalana de recursos jurídics (Qd16/368), treball coordinat per Iñaki Rivera i Mónica Aranda (Clínica jurídica penitenciària)
  2. Igualdad en el acceso y la ocupación de la vivienda : guía práctica (NAb5/388), obra coordinada per Guillem Fernàndez, tècnic de l’Associació Prohabitatge que col.labora en el projecte dret al Dret (Clínica jurídica en l’àmbit del dret inmobiliari).

En el següent enllaç podeu fullejar part dels textos i llegir les ressenyes dels dos treballs.