Aquest mes de gener ens porta una novetat en la secció de DVD, ja que acabem de col·locar a la prestatgeria la sèrie completa de El ala oeste de la Casa Blanca (The West Wing). Segur que recordeu algun capítol, i sinó us refresquem la memòria amb un fragment:

Potser us pregunteu què pinta una sèrie de televisió a una biblioteca universitària. En aquest cas us direm que a les aules de la Facultat de Dret hi ha professors que l’empren per exemplificar alguns dels temes de debat que es presenten al voltant del fet polític. I no són els únics, llegiu l’article The West Wing as a Pedagogical Tool (Beabers, 2002) i comprovareu que les aplicacions pedagògiques de la sèrie són més àmplies del que es podria pensar.

Ambientada a la part que ocupen el despatx oval i els despatxos dels principals membres de l’equip del president, El ala oeste escenifica la fictícia administració demòcrata de Josiah Barlet. Les discussions del seu equip de govern es van emetre a Estats Units entre el 1999 i el 2006, gràcies a la producció de John Wells i del guió d’Aaron Sorkin.