http://www.unav.es/derecho/imagenes/westlaw.gifEl post més llegit del Bloc de Dret, des del seu naixement el febrer de 2007, és el que vam dedicar als Diccionaris jurídics en línia en català i castellà. A la modesta selecció que us vam suggerir llavors volem ara afegir el nou diccionari jurídic de la base de dades Westlaw Aranzadi.

Una vegada entreu a la base de dades només heu de fer clic a Diccionario, a la barra superior de color blau. El cercador, ben senzill, us permetrà localitzar els conceptes i, un cop visualitzada la definició, a la part esquerra de la pantalla, en molts casos hi trobareu l’enllaç a la legislació relacionada amb els termes en qüestió.

L’exhaustivitat del diccionari, en el qual no només hi ha informació sobre conceptes generals sinó també sobre les qüestions més específiques, el converteixen en una eina que paga la pena conèixer.

Recordeu que per consultar des de casa Westlaw Aranzadi i molts dels altres recursos electrònics subscrits per la UB només cal que llegiu les instruccions per a l’accés als recursos electrònics des de fora de la UB, configurar l’ordinador tal com s’explica i identificar-vos amb el codi i la contrasenya que utilitzeu habitualment per accedir a la intranet de la universitat.