El CRAI de la UB ofereix als seus usuaris l’accés en prova a tota la col.lecció de llibres electrònics Springer eBooks fins al 31 de gener de 2011. Springer eBooks dóna accés, durant aquest període de prova, a tot el material publicat des de l’any 2005 fins a l’actualitat. Aquest material comprèn els més de 41.000 eBooks que fan que Springer sigui actualment el major productor de llibres electrònics.

Springer eBooks és un recurs electrònic d’àmbit multidisciplinar que inclou una important col·lecció de llibres relacionats amb les matèries impartides a la Facultat de Dret, recollides a l’apartat Humanities, Social Sciences and Law, on podeu consultar 652 títols sobre Dret, 1047 sobre Ciència Política, 10 sobre Relacions Internacionals i 5 sobre Criminologia. Això sí, la majoria de documents són en anglès o alemany.

Els eBooks d’Springer es poden utilitzar lliurement ja que no tenen drets de consulta, descàrrega i impressió (DRM). Si us voleu formar  en l’ús d’Springerlink, l’editorial us ofereix un complet seminari via web en espanyol sobre cerca de revistes i llibres.

A la pàgina de Recursos electrònics en prova trobareu el qüestionari d’avaluació des d’on podreu fer-nos arribar la vostra valoració d’aquest recurs en prova.