SPECQUE (Simulation du Parlement Européen Canada-Quebec-Europe) és un simulacre del Parlament Europeu, en llengua francesa, organitzat exclusivament per i per a estudiants universitaris. La trobada consisteix en la realització de sessions plenàries on els estudiants es posen en el paper d’autèntics eurodiputats i debaten temes d’actualitat de la Unió Europea.

Entre les moltes universitats que en formen part, la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona ha estat partícip des del seu naixement. La trobada de l’any 2011, la catorzena, es celebrarà del 8 al 14 d’agost a Luxemburg. La selecció dels participants es farà en funció del seu expedient acadèmic i del seu interès per les institucions parlamentàries europees. A més, s’hauran de tenir coneixements bàsics de francès, llengua emprada en la simulació.

Més detalls el proper 1 de desembre, a les 14 hores, a la reunió informativa de presentació de l’SPECQUE que tindrà lloc a l’Aula Seminari 1. Si voleu més informació podeu adreçar-vos a la persona de contacte escrivint un correu electrònic a metge.juliette@gmail.com.