http://www.catalunyaoberta.cat/statics/images/persones/Jou[1].jpgEl Servei d’Estudis Registrals de Catalunya, del Deganat dels Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles, celebrarà el dia 25 de novembre a la tarda una Jornada sobre recursos contra la qualificació dels Registradors. La resolució del recurs per òrgans de les Comunitats Autònomes: “necessitat i conseqüències d’un Estat plurilegislatiu”.

En el següent enllaç podeu consultar el programa. La Dra. Elena Lauroba, Directora general de Dret i Entitats Jurídiques i professora de Dret Civil de la UB, obrirà la jornada. El també professor del Departament de Dret Civil de la UB Lluís Jou (foto), juntament amb Antonio Cumella i Concepción Barrero, parlarà a continuació d’El recurs governatiu a Catalunya.

L’acte es celebrarà al Saló d’Actes del Deganat Autonòmic dels Registradors de Catalunya (c. Joan Miró, núm. 19-21, planta baixa. 08005 BARCELONA). L’assistència és gratuïta. Per inscriure-us cal que us adreceu al Servei d’Estudis Registrals de Catalunya trucant al 93 2252611 o escrivint a secretariacer.catalunya@registradores.org. Es prega als assistents que hagin confirmat la seva assistència es presentin 10 minuts abans de l’hora prevista.

Us recordem que les resolucions de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques es publiquen en el DOGC i en el web del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Algunes revistes les publiquen comentades: el notari Víctor Esquirol les comenta a La Notaría (VI-167); la registradora Mercedes Tormo ho fa al Boletín del Centro de Estudios Registrales de Cataluña (III-42); i el professor del Departament de Dret Civil de la UB Joan Marsal s’encarrega de fer-ho a la revista InDret.