Font: Bloc de la Biblioteca del Campus de Bellvitge.

RefWorks, el gestor bibliogràfic que el CRAI té subscrit a nivell institucional, canviarà d’aquí a pocs mesos a la nova versió 2.0. Aquesta versió no presenta canvis remarcables pel que fa a les prestacions de l’eina, sí que renova de manera considerable la seva interfície.

La nova interfície pretén ser més intuïtiva i oferir una millor experiència d’usuari. Veureu més icones, una disposició diferent dels elements, una nova columna lateral i també, fent honor al qualificatiu de 2.0, una major rellevància de les tasques per a compartir registres i bibliografies.

El canvi definitiu està previst per a principis de l’any vinent però si us hi voleu anar familiaritzant feu clic a l’enllaç RefWorks 2.0 que veureu al costat del vostre nom un cop esteu identificats al gestor. L’avantatge de fer-ho ara és que encara podeu fer marxa enrere i retornar a l’actual versió Classic. D’aquesta manera us podeu anar acostumant de manera progressiva al canvi i evitar futures sorpreses.

No patiu, però, en la nostra opinió el canvi és clarament a millor pel que fa a la facilitat d’ús.  I també per una cosa que abans no hem mencionat i que té la seva importància: la 2.0 és, a més a més, una interfície molt més moderna i atractiva.

Al Dipòsit Digital de la UB podeu descarregar-vos una guia ràpida de RefWorks.