vLexContinuem incorporant a la nostra col.lecció llibres electrònics del portal jurídic vLex. Actualment són 1035 els títols que es poden consultar a text complet des dels ordinadors de la Universitat de Barcelona o des de casa, si prèviament heu configurat el proxy. A vLex trobareu llibres tan consultats com Lecciones de derecho eclesiástico del Estado, de Rosa María Satorras, Prácticas de derecho internacional público, dirigides per Victoria Abellán i coordinades per Jaume Saura o els diferents volums de Comentarios al Código Civil y compilaciones forales, dirigits per Manuel Albaladejo i Silvia Díez Alabart. També s’hi troben disponibles les versions electròniques de publicacions periòdiques com la Revista crítica de derecho inmobiliario. Consulteu el llistat de títols disponibles al nostre catàleg.

Els membres de la comunitat universitària poden consultar a vLex la legislació i la jurisprudència autonòmica, nacional i comunitària, i els apartats de notícies, doctrina i contractes. A més, ofereix altres funcionalitats, com ara les alertes automàtiques per correu electrònic o la possibilitat de guardar de manera permanent els documents.

Accedireu a la base de dades vLex des del Web del CRAI > Bases de dades > vLex; i des del Web del CBUC > BDC Biblioteca Digital de Catalunya > vLex (dins Recursos e-subscrits). Un cop entreu a vLex, podeu veure el llistat de llibres electrònics fent clic a l’enllaç Libros y revistas a la columna esquerra de la pantalla.