La Biblioteca de Dret i la Biblioteca Dipositària de les Nacions Unides, conjuntament amb la Biblioteca de Lletres, participaran en la VIII Olímpiada Solidària d’Estudi impulsada des de diverses ONGs internacionals i concretament, a Catalunya, des de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE).

Aquesta és una acció de sensibilització i de solidaritat que, sota el lema Tothom hi guanya, aconsegueix la interacció entre solidaritat, educació i joventut. Es durà a terme simultàniament a 15 països del 5 de novembre al 5 de desembre de 2010.

Com pots participar? vine a la primera planta de la Biblioteca en horari de matí i parla amb la responsable del projecte, Montse Tafalla, que estarà situada al taulell d’informació. Per cada hora que destinis a estudiar, et lliurarà un bitllet simbòlic per valor d’1 €, que, quan marxis, pots dipositar a una urna especial per a aquesta finalitat. Tot un seguit de patrocinadors oficials (principalment la Comissió Europea i el Govern de La Rioja) transformaran aquests bitllets en diners reals que es destinaran al projecte de Mans obertes a Haití.

Per a més informació, visita els llocs web ANUE i Olimpiada Solidaria, o posa’t en contacte amb la responsable del projecte a la teva biblioteca, Montse Tafalla (mtafalla@ub.edu). Us animem a participar-hi: si estudies, cooperes.