Aprendre a fer servir la base de dades Westlaw Aranzadi mai ha estat tan fàcil. Actualment un estudiant de la Facultat de Dret té tantes possibilitats de formar-se en l’ús d’aquesta base de dades que no hi ha excuses per no saber trobar legislació i/o jurisprudència espanyola.

La Biblioteca t’ofereix formació presencial a la segona planta, on pots fer consultes puntuals al personal de l’Aula Aranzadi. També t’ofereix sessions de formació presencial, en grups molt reduïts, si reserves la teva plaça.

La novetat és que ara també comptes amb eines d’autoformació. No coneixes quin és el contingut de la base de dades? et recomanem que primer facis un cop d’ull a la guia ràpida de presentació. A continuació et convindria dedicar 20 minuts a consultar el tutorial més complet que sobre Westlaw Aranzadi pots trobar en català. No tens 20 minuts? en aquest cas pots accedir, mitjançant el menú que trobaràs a l’esquerra de la pantalla del tutorial, al capítol concret que t’interessi.

Si encara tens dubtes el personal de la Biblioteca està al teu servei i la pròpia base de dades compta amb una ajuda prou aclaridora. Anima’t a conèixer bé una de les eines més emprades pels professionals del dret, ara t’ajudarà a millorar el teu rendiment acadèmic i, en el futur, el fet de conèixer-la serà un punt més en el teu currículum.