Aquesta setmana es celebra la II Setmana Internacional de l’Accés Obert (Open Access Week) i, un any més, l’Oficina de Difusió del Coneixement es suma a la celebració adoptant el lema Publica i difon la teva recerca obertament per donar a conèixer què és l’accés obert.

L’acte inaugural de la setmana tindrà lloc avui dilluns, a les 12 h., a la Sala Ramon y Cajal de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, on hi tindran lloc dues conferències:

  • La situació de l’accés obert a la UB, a càrrec d’Ignasi Labastida, responsable de l’Oficina de difusió del Coneixement del CRAI UB.
  • La recerca en obert al dipòsit digital de la UB, a càrrec de Montserrat Aguasca, responsable de la Unitat de Projectes del CRAI UB.

Els altres actes programats són:

  • Dijous 21 d’octubre, 12:00 h – Biblioteca de Biologia – Aula S2. L’aposta de la UB per la publicació en accés obert, a càrrec de Rosa Zaborras i Manel Ibáñez, del CRAI de la UB.
  • Divendres 22 d’octubre, 12:00 h – Facultat de Medicina – Aula 16. L’aposta de la UB per la publicació en accés obert, a càrrec de Rosa Zaborras i Manel Ibáñez, del CRAI de la UB.