Ara que ja s’han iniciat les classes de tots els ensenyaments que s’imparteixen a la Facultat, et donem la benvinguda en nom del CRAI (Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació).

De seguida que puguis vine a visitar-nos, a la Biblioteca trobaràs molts recursos que poden millorar el teu rendiment acadèmic. Activa el teu carnet UB, fes un cop d’ull i pregunta al personal qualsevol dubte sobre el funcionament dels serveis. Les portes estan obertes de 8:30 a 20:30, de dilluns a divendres, i també els caps de setmana durant el període d’exàmens.

Ens agradarà veure’t a la Biblioteca però si ho prefereixes pots trucar al 934024456, també t’informarem sobre els serveis, t’assesorarem sobre fonts d’informació i podras fer gestions com, per exemple, renovar els teus llibres en préstec.

Tens un perfil a Facebook? aleshores serà fàcil escriure al mur de la Biblioteca. Si ets de poques paraules i prefereixes els missatges curts, també ens trobaràs a Twitter. A més, ens pots fer arribar els teus comentaris via els fulls de suggeriments en paper que trobaràs davant del taulell d’informació, o via web. Fes constar  una adreça electrònica de contacte i et contestarem ben aviat.

Més dubtes? preguntes? molt bé, doncs, escriu a Pregunteu al bibliotecari, el servei d’informació i referència virtual atès per bibliotecaris especialitzats, pensat per resoldre qualsevol qüestió sobre la Biblioteca, el funcionament dels seus serveis i la recerca bibliogràfica i documental. Pots utilitzar aquest servei les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

I si estàs llegint aquest post vol dir que ja coneixes el Bloc de Dret, on pots fer comentaris als posts o escriure a blocdedret@ub.edu. Com pots veure, molts mitjans diferents per comunicarte amb la Biblioteca que tenen com a finalitat que coneguis els recursos d’informació al teu abast. Vine, t’estem esperant.