http://www20.gencat.cat/docs/icdones/02%20Serveis/Imatges/Arxius/wi_fi.gif

A la primera planta de la Biblioteca de Dret hi ha un petit apartat dedicat als Estudis de gènere (signatures GN) on trobareu documents sobre els drets de les dones, l’anàlisi feminista del dret, la teoria feminista o el masclisme i la misogínia, entre d’altres temes. Si voleu, però, aprofundir el vostre estudi sempre podeu visitar un centre especialitzat en la matèria, com pot ser el Centre de documentació de l’Institut Català de les Dones (ICD).

El centre “promou i afavoreix l’estudi i la investigació sobre les dones mitjançant la informació bibliogràfica i documental que recull, organitza i difon”. La col.lecció, referent a les dones en diverses àrees temàtiques com ara el dret, la legislació, la política, l’economia, la cultura, la història, l’educació, etc., està integrada per un fons general de més de 13000 volums; 1800 documents audiovisuals; 400 recursos electrònics; gairebé 1000 cartells; més de 300 revistes especialitzades, nacionals i estrangeres i butlletins de les associacions de dones de Catalunya, a més d’un arxiu de premsa amb més de 12000 notícies digitalitzades i un fons infantil no sexista.

Les dues sales de consulta són de lliure accés per a estudiants, investigadors, professionals, etc. Hi ha servei de préstec. El centre de documentació obre de dilluns a dijous de 9 a 18 hores i els divendres de 9 a 14 hores. L’horari d’estiu, fins al 30 setembre, és de 8.30 a 14.30 hores, de dilluns a divendres.

Consulteu el fons del centre al Catàleg de Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG).

Centre de documentació de l’ICD
Plaça de Pere Coromines, 1
08001 Barcelona
Tel. 93 4951609
icd.centredoc@gencat.cat