La Universitat de Barcelona, juntament amb el Centre per a la Innovació Local de la Diputació de Barcelona i l’Institut de Ciències Polítiques i Socials, organitza la primera edició del Màster en Govern i Polítiques Locals, curs que actualitza, amplia i millora els continguts de l’anterior Postgrau en Govern Local i l’adapta a les noves titulacions europees. El catedràtic de Ciència política de la UB Jordi Capo dirigeix el màster. La coordinació acadèmica recau en Jaume Magre (UB), Joaquim Brugué (UAB) i Carles Ramió (UPF).

El màster, que tindrà lloc al Pati Manning (c. Montealegre, núm. 7, Edifici CERC) del 15 de setembre de 2010 fins al 20 de juliol de 2011, té com a objectiu oferir una formació acadèmica i professional avançada sobre els governs locals, catalans i espanyols, que faciliti el desenvolupament de les seves potencialitats davant els reptes socials, econòmics i democràtics que tenen plantejats. S’adreça principalment a electes, directius i professionals dels governs locals i d’altres administracions, del sector privat o del tercer sector que participin del treball en xarxa o de la col.laboració publicoprivada. Es requereix titulació universitària superior però, excepcionalment, es tindran en compte candidatures que no compleixin aquest requisit.

Al programa del curs trobareu el temari detallat, els professors, el calendari i la informació sobre la preinscripció, el termini de la qual s’ha ampliat fins al 9 de juliol.