http://www.turismito.com/wp-content/uploads/2008/09/tn_santorini1.jpgEl proper 5 de juliol s’inaugurarà el Seminari internacional La Unió pel Mediterrani: drets culturals i diversitat religiosa, acte organitzat pel Grup de Recerca Interuniversitari “Drets culturals i diversitat” (GIDD) de la Dra. Francisca Pérez-Madrid amb la col.laboració, entre d’altres, de l’Escola de Postgrau de la Facultat de Dret de la UB. El seminari, que tindrà lloc a l’Aula Magna de la Facultat, aplegarà dilluns i dimarts diversos especialistes en la matèria de diferents països mediterranis. Entre els participants hi trobem alguns professors de la UB: Santiago Bueno (que presidirà el mòdul d’introducció); Francisca Pérez-Madrid (Drets culturals, llibertat religiosa i identitat); Helena Torroja (El futur: cap a un espai de reciprocitat en matèria de llibertat religiosa?); Miquel Àngel Cañivano (el qual moderarà el mòdul III, sobre Reptes actuals per a una protecció jurídica eficaç de la diversitat religiosa); Rosa Maria Satorras (presidirà el mòdul IV, dedicat a La gestió de la diversitat religiosa per part dels poders públics); Eduardo Bajet (moderador del mateix mòdul); i Vicenç Aguado (Els diferents nivells de gestió pública en relació amb la diversitat religiosa).

La inscripció ordinària s’ha de formalitzar abans del 15 de juny a la Secretaria de la Facultat de Dret de la UB. El preu per als estudiants és de 20 euros (inclou material i cafè) i de 50 euros per a la resta d’assistents.

L’activitat està reconeguda amb 1’5 crèdits per als estudiants de la llicenciatura i amb 15 hores de reconeixement de crèdits ECTS (grau).

Per a més informació, podeu adreçar-vos a Elisenda Pérez, de l’Escola de Postgrau (93 4037658 o escolapostgrau.dret@ub.edu) o consultar el tríptic del seminari.