http://img250.imageshack.us/img250/5447/2parlamentce7.jpg

El Parlament de Catalunya, amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, organitza el VI Parlament Universitari al Parlament de Catalunya. Es tracta d’una simulació parlamentària integrada per estudiants universitaris que s’hauran de posar a la pell dels diputats i diputades que assisteixen a les sessions del Parlament de Catalunya.

El Parlament Universitari compta amb la participació de delegacions d’estudiants de totes les universitats catalanes. Cada delegació estarà formada per 10-15 estudiants. La simulació tindrà lloc entre els dies 12 i 16 de juliol a la mateixa seu del Parlament de Catalunya. Els estudiants es repartiran en sis grups parlamentaris per afinitat política, que simularan la realitat política actual en que es reparteix l’arc parlamentari, intentant que cap grup disposi de majoria absoluta al Ple i a les Comissions Parlamentàries. Aquest any la proposició de llei tractarà sobre l’esport.

En aquestes jornades els estudiants parlamentaris es reuniran amb representants dels grups parlamentaris del Parlament de Catalunya. L’última jornada de la simulació se celebrarà a la Sala de Plens del Parlament amb la participació del President del Parlament, Ernest Benach. Per a més inscripcions i més informació contacteu a través del telèfon 933 046 645 / 937 063 410 o per correu electrònic (eeducativa@parlament.cat).