Algú s’ha deixat un llibre a un banc del jardí? Un altre a la barra del bar? Més llibres a la gespa? Un moment, abans de pensar que la Facultat està plena d’estudiants despistats, comprova si a la portada hi trobes un logotip com el que acompanya aquest post. En cas afirmatiu acabes de trobar un llibre de Bookcrossing.

Demà dijous, durant tot el dia, tindràs més possibilitats que mai de trobar casualment un llibre ja que la Biblioteca “alliberarà” obres relacionades amb el dret i la política, novel·les i, fins i tot, un còmic.

Cada document alliberat porta un número d’identificació, d’aquesta manera qui el troba pot entrar al lloc web http://www.bookcrossing.cat i comprovar quin ha estat el recorregut del document fins arribar a les seves mans. Després se’l pot quedar o bé pot alliberar-lo de nou perquè continuï viatge.

Pareu atenció quan us trobeu al recinte de la Facultat o bé seguiu les informacions que apareixeran a la pàgina de la Biblioteca a Facebook, on donarem detalls que us poden ajudar a trobar els llibres. Aquesta jornada de Bookcrossing a la Facultat té lloc amb motiu de la festivitat de Sant Jordi però la convoquem un dia abans perquè divendres és no lectiu. Podeu consultar a les notícies de la UB altres actes relacionats amb la diada de la rosa i el llibre.  El dia 23 la Biblioteca obrirà en horari normal de 8:30 a 20:30.