Sota el títol L’oblit és un insult a la consciència i a la dignitat col·lectives, la plataforma Un clam de justícia organitza dues convocatòries, el 20 i el 24 d’abril, per mostrar el seu suport a Baltasar Garzón.

Un clam de justícia és una plataforma que aplega a ciutadans i entitats amb l’objectiu comú de defensar els valors i la memòria democràtica.

Per aquest motiu, i davant l’actual procés contra el jutge Garzón, acusat de prevaricació per investigar els crims comesos durant el franquisme, Un clam de justícia ha organitzat dues convocatòries per donar suport a Garzón sota la consigna de L’oblit és un insult a la consciència i a la dignitat col·lectives.

La primera és un acte públic que tindrà lloc el 20 d’abril, a les 13 h, al Paranimf de la Universitat Central de Barcelona. A la convocatòria hi assistiran José Mª Mena, Paco Ibáñez, Salvador Giner, Els Comediants, Joan Ollé, Monika Zgustova, Joan Margarit, Marina Rossell, Rosa Regàs i Quico Pi de la Serra.

El segon acte programat serà una concentració ciutadana a la Plaça Sant Jaume, prevista per al dissabte 24 d’abril, a les 18.30 h.

Font: Memorial Democràtic