El proper dia 30 d’abril es celebrarà al Palau de Pedralbes (Avinguda Diagonal, núm. 686) L’autonomia de la voluntat i el Dret de successions, jornada sobre el Dret català de successions a Europa organitzada amb motiu de la presidència espanyola de la Unió Europea per l’Observatori de Dret Privat del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb la col.laboració, entre d’altres, del Departament de Dret civil i l’Escola de Postgrau de la Facultat de Dret de la UB. Es reconeixeran dos crèdits de lliure elecció als estudiants de la UB inscrits.

Hi intervindran diferents especialistes de diverses universitats del país i europees. Hi participaran els professors de la UB Esther Arroyo (directora de la jornada, la qual presidirà la primera sessió, La llibertat de testar en el Dret successori comparat); Joan Marsal (amb la ponència Llibertat de testar i drets legals: successió intestada, llegítima i drets del cònjuge o convivent sobrevivent); i Ferran Badosa (que participarà en la taula rodona Entre tradició i modernitat. Perspectiva general de la reforma del Dret successori català). Per a més informació, consulteu el programa de la jornada.

El preu per als estudiants és de 24,5 euros. La inscripció inclou els materials, el cafè i el dinar. La data límit d’inscripció és el 20 d’abril. Per fer-ho haureu de contactar amb Elisenda Pérez (escrivint un correu a l’adreça electrònica elisendaperez@ub.edu o trucant al telèfon 93 4037658).