http://enlaces.files.wordpress.com/2009/07/silencio8.jpgUn usuari de la Biblioteca de Dret ens ha fet arribar aquest missatge, el qual reproduïm a continuació. Si us plau, ajudeu-nos a garantir el silenci a la biblioteca:

“M’agradaria fer-vos arribar la meva queixa respecte a la mala educació patent a la Biblioteca de Dret respecte al tema de parlar. Una cosa es que la gent parli per necessitat (consultar un dubte, demanar un llibre, un bolígraf, apunts…) però l’altra es que hi hagi gent que faci treballs sencers en un ordenador de la facultat parlant com si estiguessin al bar, gent que parla per telèfon com si estiguessin sols, persones que directament fan petar la xerrada.

Ho sento però ho trobo de molt mala educació i de persona molt poc respectuosa amb els seus companys. A més considero que no es ni un bon ambient d’estudi ni ajuda molt a la gent que va a la biblioteca a buscar una mica de silenci que, en moltíssims casos, a casa seva no tenen. Recordem que estem en una Biblioteca.

Aquest tema que sembla una tonteria, no ho és si es compara amb d’altres biblioteques, com per exemple la de la Biblioteca de la UB Central on el silenci es sepulcral, o la de Geografia i Història.

Tampoc vull deixar d’agrair la feina que fan els treballadors d’aquesta biblioteca, que deuen estar ja cansats d’avisar de que a l’escala no es parli pel mòbil o que davant de la fotocopiadora les xerrades no poden superar certs decibels”.