El CIDOB i l’Obra Social de Caixa Catalunya concedeixen anualment dues beques per a llicenciats i titulats superiors destinades a l’ampliació d’estudis a la London School of Economics and Political Science. El nivell d’estudis a realitzar és el de postgrau, enfocat a l’obtenció d’un títol de Màster (MSC). Els becaris s’hauran d’incorporar a la LSE durant el curs 2010-2011, previsiblement durant els mesos de setembre o octubre de 2010.

Condicions per a la sol·licitud

1.- Els candidats han de ser llicenciats en qualsevol universitat catalana. També podran ser estudiants d’últim curs de llicenciatura de les esmentades universitats.
2.- Els candidats han d’haver obtingut l’acceptació de la seva sol·licitud d’admissió als cursos de Màster de la LSE.

Dotació i durada de la beca

1.- Les beques estan dotades amb una quantitat de 20.000 € per a cada estudiant, a més de la matrícula del Màster. Aquesta quantitat serà administrada i lliurada per la LSE.
2.- Les beques tenen com a finalitat l’obtenció del nivell de Màster en un termini màxim de dotze mesos, depenent de la durada del programa.

La data límit de sol·licitud de la beca és el 23 d’abril de 2010. Més informació sobre la convocatòria al lloc web del CIDOB.