Biblioteca de DretLa Universitat de Barcelona convoca 334 beques de col.laboració per al proper curs. Si esteu interessats en una de les 75 beques de col.laboració amb la Biblioteca del Centre de Recursos d’Aprenentatge i Investigació (CRAI) (codis 17.1-17.25 -les beques 17.2 i 17.11 corresponen concretament a la Biblioteca de Dret-) o en una de les 35 beques per col.laborar amb altres unitats del CRAI, com ara els Punts de Suport a la Docència (codis 18.1-23.1), podeu consultar tota la informació i els requisits generals i específics de cadascuna de les beques a l’adreça: http://www.ub.edu/beques/col.laboracio/2010/c20104.pdf.

Segons les bases de la convocatòria, les tasques que us pertocarien a la biblioteca tindrien a veure amb la recol.locació i ordenació dels llibres a les sales, amb l’atenció a l’usuari i amb la col.laboració amb el préstec i amb altres tasques auxiliars que es realitzen al centre: adquisicions, control de revistes, procés del llibre, fotocòpies, servei d’obtenció de documents, etc.

El termini per presentar les vostres sol.licituds finalitza el 9 d’abril a les 13 hores. Trobareu els impresos en el web de Beques de col.laboració de la UB.