L’Associació de Debat de la UB ens ha fet arribar un correu electrònic demanant-nos que ens féssim ressò de la quarta edició de la Lliga de Debat de la Universitat de Barcelona, competició que tindrà lloc els propers 24, 25 i 26 de març.

Diferents equips integrats per, almenys, dos estudiants matriculats a la UB s’hauran d’enfrontar debatent sobre un tema d’actualitat davant del públic i d’un jurat format per autoritats acadèmiques i especialistes. En aquesta ocasió, els alumnes hauran d’argumentar a favor o en contra de Si volem la pau, cal estar preparats per a la guerra? El sistema de competició s’establirà en funció dels equips inscrits. Les semifinals i finals es celebraran a l’Aula Magna de l’Edifici històric, a la plaça Universitat.

Com a novetat, aquest any la UB ofereix als inscrits un taller gratuït d’oratòria i debat previ a la competició. Caldrà fer una preinscripció ja que les places són limitades.

L’equip campió rebrà un premi de 700 euros i el segon classificat un altre de 350 euros. Hi haurà un premi de 300 euros al millor orador i un de 150 euros al millor refutador. A més dels premis en metàl.lic, els millors formaran part de l’equip oficial de la UB que defensarà el títol de campions a la VI Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Vives que es celebrarà a la Universitat de Lleida del 26 al 30 d’abril.

Trobareu tota la informació sobre la lliga i el taller de debat i la inscripció en el web de la lliga. També podeu trucar als telèfons 934035522 i 670462848.