Sovint és a les pel·lícules o a les obres teatrals on trobem reflexions artístiques al voltant de les matèries que tracta aquest bloc. Avui, en canvi,  li toca el torn a la dansa contemporània, ja que durant aquest cap de setmana el Mercat de les Flors acull un espectacle que denuncia la situació dels drets dels immigrants. Així ens descriuen l’espectacle a la pàgina del Mercat:

Air Lines és un solo de la coreògrafa franco-vietnamita Ea Sola creat el 2008. En aquesta obra la creadora ha volgut posar de relleu la crueltat de les nostres societats, la dificultat de les vides dels desplaçats, d’aquells que no tenen drets, que viuen al marge de les lleis dels països només pel fet de ser immigrants. Un espectacle cru, emotiu, directe i d’una gran precisió tècnica, interpretat per ella mateixa amb l’acompanyament en directe del compositor i percussionista Nguyen Xuan Son. L’obra mostra una gran valentia quan es projecten en una gran pantalla extractes de Les Martyrs du golfe d’Aden (2007), un film de Daniel Grandclément sobre els africans que arriben a Europa en pasteres.”

Air Lines es representarà al Mercat de les Flors avui divendres i demà dissabte a les 21 hores i diumenge a les 19 hores. Podeu aconseguir entrades amb descompte a Atrápalo.