Associació per a les Nacions Unides a Espanya

Ja està obert el termini per inscriure’s a la sisena edició del curs La protecció dels Drets Humans en el sistema de les Nacions Unides, que serà impartit del 22 al 26 de març a l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI), c. Elisabets, núm. 10. Les sessions del curs, organitzat per l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE) tindran lloc entre les 18 i les 21 hores.

Hi participaran especialistes de diferents universitats espanyoles i representants de Nacions Unides. En representació de la UB hi intervindran el catedràtic de Dret internacional públic Xavier Pons, que parlarà d’El sistema de les Nacions Unides el dilluns 22 de març i la professora Rosa Ana Alija, que ho farà el dimecres 24 dels Tribunals Ad Hoc. Podeu consultar el programa complet i les condicions de matriculació en el web de l’ANUE.

El curs està reconegut amb 1′5 crèdits per la Universitat de Barcelona. La matrícula té un cost de 20€ i hi ha 5 beques de matrícula. Les inscripcions s’han de formalitzar a:

Associació per a les Nacions Unides a Espanya
C/ Fontanella, núm. 14, 1r 1a. Barcelona
Tel. 933 01 39 90
Correu-e: info@anue.org