Fira d’Ocupació LaboralEl proper dimarts 2 de marçde 10 a 19 hores, tindrà lloc al vestíbul de l’edifici principal i a l’Aula Magna el IV Fòrum d’Ocupació Laboral dedicat a la inserció laboral, organitzat pel Vicedeganat de Relacions Institucionals, mitjançant la Borsa de Treball i Pràctiques. Segons llegim al web de la facultat, l’objectiu de la jornada és “facilitar un marc de trobada entre els representants dels diferents despatxos, empreses i institucions públiques, i els nostres futurs diplomats i llicenciats”. L’any passat hi van participar 32 empreses i institucions i es van fer dos tallers formatius i dues taules rodones.

Durant tot el dia diferents organismes, empreses i despatxos oferiran informació sobre llurs activitats i presentaran les seves expectatives i necessitats en matèria de recursos humans. L’esdeveniment inclourà les sessions Identificació del talent i Sortides professionals: novetats sobre l’accés a l’advocacia i les oposicions a jutge/essa, fiscal i secretari/ària judicial. Preparació i ajuts econòmics públics disponibles i el taller Com preparar una entrevista de treball.

Consulteu les modalitats d’inscripció en el programa del fòrum i la galeria de fotos i vídeos de les edicions anteriors. Tots els assistents acreditats poden obtenir un certificat d’assistència. L’activitat pot ser reconeguda amb dos crèdits de lliure elecció.