L’any 2007 vam publicar un post sobre la Biblioteca Dipositària de les Nacions Unides (BDNU), fent esment de que es tractava d’un centre independent de la Biblioteca de Dret. Ara, en canvi, en tornem a parlar per destacar que la BDNU ha estat integrada al CRAI de la UB.

D’entrada notareu la diferència en la seva ubicació, que ara es troba a la primera planta de la Biblioteca de Dret. També ho notareu si en sou usuaris, ja que a partir d’ara podreu localitzar al catàleg de les biblioteques del  CRAI els documents que formen part de la col·lecció de la BDNU. La catalogació dels llibres i revistes encara portarà un temps però ja podeu veure uns exemples de llibres sota el topogràfic NU (més un número propi de les publicacions de les Nacions Unides) o  bé de revistes amb ubicació Dret i topogràfic Btca. Nacions Unides, com podeu observar a la descripció del Yearbook of the International Law Comission.

El lloc web de la BDNU, anteriorment administrat per la Facultat, és ara part de l’arbre de pàgines web del CRAI. Visiteu-lo per conèixer la història d’aquesta excepcional col·lecció de documents que des del 1963 està vinculada a la Facultat de Dret.