Avui us presentarem El blog de Derecho público de Sevach. Qui és Sevach?, us preguntareu. És el pseudònim de José Ramón Chaves García, especialista en Dret públic, conferenciant, professor associat de l’àrea de Dret internacional de la Universidad de Oviedo i autor de nombrosos articles i de gairebé una desena de llibres. A la Biblioteca de Dret hi trobareu tres títols: La universidad pública española: configuración actual y régimen jurídico de su profesorado (Ov5/93), Organización y gestión de las universidades públicas (Ov5/136) i Los derechos de los ciudadanos ante las administraciones públicas (Og1/225). La seva obra La universidad pública al derecho y al revés : guía esencial del profesor a las puertas de la reforma universitaria també es pot consultar a les biblioteques del CRAI de la UB.

En el bloc que avui ens ocupa, creat el novembre de 2007 i d’actualització freqüent, trobareu diferents temes d’actualitat jurídica comentats i analitzats sota el particular punt de vista de Sevach. Un bon lloc per conèixer l’opinió d’un especialista, on es parla principalment del procediment i del dret administratiu, del funcionariat, de la política, dels jutges i de la justícia, etc.

Com a curiositat, a Youtube teniu un vídeo de l’autor del bloc, José Ramón Chaves García, on en poc més de cinc minuts fa una breu i aclaridora explicació de Las fuentes del Derecho administrativo. També li podeu fer una ullada.