El fons de reserva de la Biblioteca de Dret amaga petits tresors els quals paga la pena conèixer. Una bona guia orientativa per descobrir-los la teniu en el llibre La Biblioteca de la Universitat de Barcelona (A40/48) publicat el 1994 pel Servei de Publicacions de la UB. En les pàgines dedicades al fons antic de la nostra biblioteca se’ns parla de les obres més significatives, més rellevants, etc. A la pàgina 181 es fa esment d’una sèrie de retrats d’indubtable valor artístic de diferents obres del segle XVII conservades a la nostra secció de reserva. Sobre Decisiones fori ecclesiastici (XVII-6/III/9) llegim el següent:

“Un altre [retrat] ens presenta el protagonista, el bisbe Alexander Sperello [sic], sedent, escrivint llibres ostentosament exhibits, al costat d’una finestra oberta cap al paisatge. Està signat Baronius, que correspon a Jean Baron, gravador de Tolosa que treballava a París i a Roma i queda integrat a plana sencera, a la contraportada del [primer volum del] llibre Decisiones Fori Eclesiastici…, d’aquell autor, publicat a Venècia el 1666″.

A la Biblioteca de Reserva, a plaça Universitat, es troba un segon exemplar, imprès a Ginebra el 1667, de l’obra del bisbe Alessandro Sperelli (1590-1672). També a la Reserva de l’edifici històric es conserva un altre llibre d’Sperelli, Osservaioni per ascoltare et celebrare con frutto & perfettione la S. Messa, con la dichiaratione de suoi misterij & pretiosi effetti… i una altra obra il.lustrada pel gravador Jean Baron, Roma svbterranea novissima…, de Paolo Aringhi.