De tant en tant arriben al nostre correu blocdedret@ub.edu missatges de l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) perquè donem difusió a algunes de les seves iniciatives, com ara conferències, etc. L’AEP és, segons el seu web, l’”associació d’estudiants que té com a prioritats l’assoliment d’un ensenyament veritablement públic, la millora de les condicions d’estudi en els centres i la potenciació d’activitats socioculturals que fomentin el pensament crític. L’Associació […] agrupa unitàriament estudiants d’esquerres de les diferents universitats i centres de secundària de tot Catalunya. També estem oberts a la participació de totes aquelles persones que, tot i voler estudiar, no han pogut fer-ho per diferents raons: recursos insuficients, selectivitat, permanència…”

L’associació treballa de manera coordinada amb la resta del moviment estudiantil per aconseguir un ensenyament públic, de qualitat i gratuït i per defensar els drets dels estudiants, en col.laboració amb altres organitzacions de dins i fora de la comunitat universitària. Si voleu aprofundir en el coneixement de l’AEP podeu consultar el seu web i la seva revista El Queixal. Una mica oblidat es troba el bloc de l’AEP de Dret i Polítiques.

L’AEP de Dret es reuneix els dimecres a les 14 hores al Local 4, al costat de copisteria. El seu telèfon és el 934024396.