Reconeixeu algun d’aquests joves somrients que es troben al jardí de la Facultat (les finestres de l’edifici del fons són força conegudes) i assenyalen amb optimisme qui sap si un futur ple d’oportunitats? La imatge del post l’hem extreta del nou web de la Universitat de Barcelona, els creadors de la qual han escollit les nostres instal.lacions per il.lustrar la capçalera de la pàgina principal.

El nou web es pot consultar des de dijous passat. Segons llegim a la notícia publicada per la UB, el web destaca pel seu disseny, totalment renovat, pels continguts gràfics i audiovisuals i per l’ús de les eines socials i participatives (web 2.0). Els continguts s’estructuren ara en tres seccions (Estudis i docència, Recerca i innovació i La Universitat) les quals, juntament amb les eines de cerca, permeten accedir amb més facilitat a la informació. El web també compleix el nivell AA d’accessibilitat.

A l’esquerre trobareu un quadre gris amb l’enllaç als webs més útils de la UB. Si cliqueu biblioteca arribareu a una pàgina en la qual es presenta breument el servei. Per arribar al web principal del CRAI heu fer clic a l’enllaç que hi trobareu a la part inferior de la pantalla, on hi diu Més informació.