Acaba d’arribar a la Biblioteca de Dret Derecho internacional y comunitario ante los retos de nuestro tiempo, el llibre d’homenatge a la professora Victoria Abellán Honrubia, un cop finalitzada la seva etapa docent a la Universitat de Barcelona, obra formada per dos volums: el primer dedicat al dret internacional i el segon a la Unió Europea. Abans d’ocupar la seva ubicació definitiva a la tercera planta (amb la signatura MA80/142 juntament amb les altres obres d’homenatge de Dret internacional), el trobareu aquesta setmana a l’expositor de novetats.

Col.laboren en l’obra, coordinada per Anna Maria Badia, Antoni Pigrau i Andreu Olesti i publicat per l’editorial Marcial Pons, investigadors i docents de diferents institucions i universitats. A més dels professors Olesti i Badia, entre els col.laboradors trobem diferents professors de la UB, com ara David Bondia, Jordi Bonet, Xavier Fernández Pons, Cristina González Beilfuss, Xavier Pons, Eduard Sagarra, Jaume Saura, Helena Torroja, Ramón Viñas, Milagros Álvarez, Alegría Borrás, Mar Campins, Joaquim J. Forner, Laura Huici, Marta Ortega, Miquel Palomares i Mercedes de Solà.

Teniu un breu apunt biogràfic de la Dra. Abellán en el nostre post: Juristes de manual (VIII): Victoria Abellán Honrubia.