La Biblioteca Dipositària de les Nacions Unides té seu a la Facultat de Dret de la UB des del 1963. Ara canvia la seva ubicació, sempre dins de la Facultat, per instal·lar-se a la primera planta de la Biblioteca de Dret.

Amb motiu de la reubicació del fons de Nacions Unides aquests dies s’estan fent un seguit d’actuacions que només afectaran al funcionament de la primera planta:

  • Des d’ahir i fins avui mateix s’està traslladant el mobiliari i fons que ocupava la zona on s’ha d’ubicar el fons de Nacions Unides.
  • A partir de demà es configurarà el nou espai, procés que acabarà el 31 de desembre. Probablement s’haurà de fer soroll els dies 4 i 7 de desembre, ja que es muntarà una nova mampara per separar els espais. Si teniu pensat estudiar durant el pont us suggerim que trieu l’hemeroteca o les plantes 2, 3 i 4.
  • Finalment, entre el 4 i el 8 de gener s’ompliran les noves prestatgeries amb el fons de Nacions Unides.

S’ha planificat el trasllat de manera que causi el menor impacte possible al vostre estudi. Disculpeu les molèsties. Aviat us oferirem imatges de com ha quedat la nova Biblioteca Dipositària de Nacions Unides.