http://comicsplusblog.com/files/2009/09/istockphoto_4649722-union-jack.jpgRecentment s’ha publicat a les Novetats del MónUB la següent notícia, la qual pot ser del vostre interès:

Materials d’anglès multimèdia gratuïts a l’abast de la Comunitat Universitària

El Vicerectorat d’Estudiants i Política Lingüística posa al vostre abast els materials de l’ Escola Virtual d’Idiomes Universitària (EVIU) que el Consell Interuniversitari ha cedit a les universitats catalanes.

Els Materials d’Anglès Multimèdia us permetran estudiar la llengua anglesa sense horaris fixos, al vostre ritme i des de qualsevol lloc que disposi de connexió a Internet.

Aquests Materials consten de més de 3.000 exercicis variats i atractius, des del nivell A1 fins al B.2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR), mitjançant els quals podreu practicar l’idioma, activar els coneixements, reforçar la docència de classe, preparar-vos per a futures acreditacions, i ampliar, aprofundir i millorar les destreses i habilitats lingüístiques en general.

Els Materials d’Anglès Multimèdia estan dissenyats especialment per a l’autoaprenentatge, és a dir, sense la participació de professorat. No obstant això, si els voleu fer servir amb el suport d’un professor, l’ Escola d’Idiomes Moderns ofereix cursos semipresencials amb aquests materials.

Estan disponibles al Campus Virtual de la Universitat de Barcelona. Per utilitzar-los, per tant, heu de ser membres de la Universitat. Hi podeu accedir mitjançant l’enllaç següent. Tan bon punt sigueu dins del Campus Virtual, escriviu el nom d’usuari i la contrasenya.

La primera vegada que entreu al curs Materials d’Anglès Multimèdia, us demanarà si us hi voleu inscriure. Si ho feu, posteriorment aquest curs apareixerà a la vostra llista de cursos personal, a la qual podreu accedir des de la pàgina del Campus Virtual. En qualsevol moment, us podeu donar de baixa del curs fent clic a “Cancel·la la meva inscripció” (menú Administració) i ja no el veureu a la llista de cursos.

A l’inici trobareu tota la informació sobre els continguts, les equivalències, els requisits tècnics i les instruccions per fer una prova de nivell orientativa. També hi ha un fòrum obert a la participació dels estudiants.

Esperem que aquesta iniciativa serveixi per estimular i facilitar l’estudi de la llengua anglesa a tot l’alumnat, al personal d’administració i serveis i al personal docent i investigador que estigui motivat però no pugui assistir regularment a un curs presencial.