http://www.ub.es/somUB/estudiants/img/banner_carnet.jpgDarrerament diferents companys vostres s’han adreçat al taulell d’informació per saber quines biblioteques del CRAI obren els caps de setmana i, en concret, l’horari de la Biblioteca del Raval. Si teniu pensat anar a estudiar aquests dies a la Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història tingueu present la següent informació, publicada a les Notícies del CRAI dilluns passat:

Control d’accés a la Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història

A partir de dilluns dia 16 de novembre, procedirem a fer control d’accés a la Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història per raons de seguretat.

L’accés es farà mitjançant el carnet universitari Som UB, i també podran accedir a les instal.lacions de la biblioteca els membres de les universitats públiques catalanes, tal com recull l’acord signat dins del marc del CBUC, sempre que n’acreditin la seva pertinença.

També hi tindran accés aquelles persones que hagin sol.licitat la consulta del fons bibliogràfic o demostrin per mitjà d’un carnet la seva condició d’investigadors.