Torneo PasarelaL’estudiant de Biblioteconomia Onofre Pouplana, secretari de l’Associació de Debat de la UB, ens ha fet arribar la següent informació, la qual pot ser del vostre interès. L’Associació busca alumnes interessats a participar en les properes competicions de debats en representació de l’equip de la Universitat de Barcelona.

L’EQUIP DE DEBAT DE LA UB ET NECESSITA

Des de fa 6 anys, la Universitat de Barcelona participa en diverses competicions de debat interuniversitari a nivell nacional.

Els DEBATS UNIVERSITARIS són competicions per equips, amb unes regles fixades i un jurat que determina el guanyador. El tema dels debats és sempre polèmic i d’actualitat, i s’articula a través d’una sentència que permet un posicionament a favor o en contra. Els equips competeixen entre ells per defensar la seva postura i atacar la del rival, emprant arguments, documentació i una bona escenificació.

Per a la propera convocatòria del calendari de competició, Torneo Pasarela 2009, l’Associació de Debat de la UB està cercant DOCUMENTALISTES i ORADORS per conformar un equip competitiu.

Els criteris per participar són:

  • Estar cursant últim any de diplomatura, llicenciatura o grau
  • Tenir menys de 27 anys
  • Dominar el castellà
  • Tenir disponibilitat per viatjar a Madrid els dies 18,19 i 20 de novembre

Els costos de participació i allotjament estarien totalment o parcial subvencionats.

Ara tens l’oportunitat de debatre contra els millors oradors universitaris espanyols i de posar a prova les teves habilitats.

Posa’t en contacte amb l’Associació de Debat (lligadebat@ub.edu) o visita’ns al Facebook per formar part de l’equip oficial de la UB.