http://portal.uax.es/typo3temp/pics/law350x263.jpgPenses que saps anglès, sí, però digues, com traduiries arrendament urbà o mesures cautelars? Ni idea? Fins al 20 d’octubre està obert el període de matriculació per al Curs d’anglès jurídic a l’Oficina de Relacions Externes, que s’impartirà a la Facultat de Dret amb la subvenció de la Cambra de Comerç de Barcelona i amb la col.laboració de professorat especialitzat de l’Escola d’Idiomes Moderns.

El curs, de 30 hores i reconegut amb 3 crèdits de lliure elecció, està adreçat als alumnes que cursin l’ensenyament de Dret, preferentment de segon cicle, amb coneixements previs d’anglès. Caldrà realitzar una prova de nivell prèvia gratuïta. El preu del curs, que començarà el 21 d’octubre i es perllongarà fins al 14 de desembre (dilluns i dimecres, de 14 a 16 hores), és de 45 euros.

L’esforç que faràs pot tenir premi: l’estudiant que obtingui la millor qualificació al final del curs podrà fer pràctiques jurídiques en el despatx Uría Menéndez, a Londres, amb les despeses de viatge i allotjament pagades.

Trobareu més informació i el programa en el següent enllaç.