Fruit de la col.laboració entre la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat el proper juliol es celebrarà la Universitat d’estiu de les Dones. En la seva segona edició ens proposa, per a la setmana del 13 al 17 de juliol, quatre cursos de 20-30 hores de durada que tindran lloc a les instal.lacions del Citilab de Cornellà (Pl. Can Suris, s/n) en horari de matí, de 9 a 13.30 hores. Els cursos estan reconeguts amb 2 ó 3 crèdits per la UB.

Els cursos ofertats són: Dona i salut, Les grans desconegudes: dones artistes-artistes dones, Temps, treballs i sostenibilitat de la vida i La lluita contra la violència de gènere i el sexisme, en el qual intervindran, entre d’altres especialistes, els professors de la Facultat Isaac Ravetllat (La repercussió de la violència sexista en la infància), Pilar Rivas (La tutela de la víctima de la violència sexista des de les perspectives juridicolaboral i del sistema de la Seguretat Social) i Carlos Villagrasa (Homofòbia, lesbofòbia i transfòbia a l’arrel de la violència sexista), coordinador del curs juntament amb l’advocada María José Varela.

Trobareu més informació sobre el programa, la matriculació i les activitats organitzades paral.lelament als cursos en el web de la Universitat d’estiu de les Dones.

Per a la sol.licitud de beques podeu adreçar-vos al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de Cornellà de Llobregat trucant al telèfon 93 474 28 41 o escrivint un correu electrònic a l’adreça ladona@aj-cornella.cat.