Esteu planejant els vostres horaris d’estudi de cara als exàmens de juny? Preneu nota del l’ampliació d’horaris a les biblioteques del CRAI de la UB durant aquest període. Concretament a Dret, l’ampliació consisteix en obrir tots els caps de setmana i festius de 10:00 a 21:00 hores. Els dies feiners l’horari serà l’habitual, és a dir, de 8:30 a 20:30 hores.

Si sou dels que preferiu l’estudi nocturn la vostra opció és la Biblioteca Campus Diagonal Nord (a l’edifici d’Econòmiques) que, a més del seu horari normal (feiners 08:30 – 20:30, caps de setmana 10:00 – 21:00), del 30 de maig al 30 de juny obrirà tota la nit fins a les 06:30 hores.

No oblideu portar el vostre carnet SomUB amb vosaltres. Durant aquestes dates es poden fer controls d’accés per tal de prioritzar als estudiants de la UB.

Juny horaris

D’altra banda l’Ajuntament de Barcelona posa a l’abast dels “joves” sales d’estudi en horari nocturn a diferents ubicacions de la ciutat. Vosaltres mateixos haureu de considerar si sou joves o no, ja que no hem trobat cap informació sobre si hi ha una edat que limiti l’accés.