Fira d’Ocupació LaboralDemà dimarts, de 9.30 a 20.30 hores, tindrà lloc al vestíbul de l’edifici principal la III Fira d’Ocupació Laboral dedicada a la inserció laboral, organitzada per la Borsa de Treball i Pràctiques de la Facultat de Dret. Segons llegim al web de la facultat, l’objectiu de la jornada és “facilitar un marc de trobada dels estudiants amb titulats i despatxos d’advocats i empreses rellevants”. Enguany s’amplia la participació a administracions públiques i organitzacions no governamentals.

Durant tot el dia diferents empreses i despatxos oferiran informació sobre llurs activitats i presentaran les seves expectatives i necessitats en matèria de recursos humans. L’esdeveniment inclourà dues taules rodones sobre sortides professionals i dos tallers de treball (com fer un currículum i com preparar una entrevista de feina).

Consulteu les modalitats d’inscripció en el programa de la fira i la galeria de fotos i vídeos de les edicions anteriors. L’activitat pot ser reconeguda amb un o dos crèdits de lliure elecció.