http://fercononline.com.co/wp-content/semillas.pngEl dimarts 28 a les 12.30 hores tindrà lloc a l’Aula 35 la presentació del llibre L’alimentació com a dret humà: les seves implicacions, treball guanyador del 2n Premi de Recerca en Drets Humans escrit per Montserrat Tafalla. Tafalla, llicenciada en Dret i en Teoria i Literatura Comparada per la UB, és la responsable de la Biblioteca Dipositària de les Nacions Unides de la Facultat de Dret des de l’any 1991. A més de l’autora del llibre, a l’acte intervindran Olivier Longué, director general d’Acción contra el Hambre España; Jaume Saura, president del jurat del Premi de Recerca en Drets Humans i; Xavier Badia, director de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans.

Cal confirmar la presència a l’acte a Cristina Romero (trucant al 935526017 o escrivint un correu electrònic a cromero@gencat.cat). Es lliurarà un exemplar del llibre a tots els assistents.

Aprofitem per informar-vos que ja ha estat convocada per l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans la tercera edició del Premi de Recerca en Drets Humans, dotat amb 4000 euros, l’objecte del qual és premiar treballs de recerca originals i inèdits centrats en aspectes relatius a la fonamentació, protecció i promoció dels drets humans i de les llibertats fonamentals. Per poder participar-hi s’ha de presentar la sol.licitud d’inscripció abans del 15 de juliol i el treball abans del 17 d’octubre.

Trobareu tota la informació relacionada amb el premi en el següent enllaç.