eucotax1Avui a les 16 hores s’inaugura a l’Aula Magna de la Facultat de Dret el seminari Eucotax Wintercourse. Fins al 23 d’abril la Facultat acull aquesta trobada anual sobre política tributària organitzada per un grup d’universitats europees sota el patrocini de la Unió Europea.

L’Eucotax és una associació d’universitats europees que amb aquest seminari vol contribuir al procés d’harmonització europea en el camp del dret tributari internacional i del dret europeu. En aquesta edició, el tema central que es vol analitzar és el de la minimització fiscal i la responsabilitat social corporativa. La inauguració anirà a càrrec de vicedegà de Relacions Institucionals de la Facultat, Julio Ponce. A continuació, tindrà lloc la conferència inaugural Europe and Spain in the global economic crisis: great challenges and the need of gread commom decissions de la mà del catedràtic d’Economia Ramon Tamames.

Segons llegim a Comunicacions UB, en el seminari, el 17 d’abril a les 16 hores, també hi intervindrà el secretari d’estat per a la Unió Europea, Diego López Garrido. Durant l’Eucotax Wintercourse es duran a terme una sèrie de tallers, amb la participació d’estudiants i professors de les universitats que participen en el seminari, el quals tindran lloc al seminari Martí Codolar (Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 1). Els resultats dels tallers seran presentats pels alumnes el dia 22 d’abril a les 10 hores a la Facultat. La clausura de l’Eucotax Wintercourse, coordinat a la UB pel catedràtic Tulio Rosembuj, tindrà lloc el dia 22 a les 19 hores amb la intervenció del secretari general de la UB, Jordi Garcia.

Si voleu més informació consulteu el programa de les jornades.