spotifyEls blocs de tecnologia en van plens: Spotify està revolucionant el món de la música. Sabem que música i estudi van sovint de la mà, així que avui us parlarem del programa batejat pel comentarista de The Guardian com el “nirvana de la música”.

Spotify permet escoltar de manera legal, gratuïta i sense limitacions tota la música en streaming disponible al seu immens catàleg. Ja no cal baixar arxius que ocupen memòria i que ens situen als marges de la legalitat. L’avantatge a nivell legal d’aquesta idea vinguda de Suècia és que la música que escoltem s’ha obtingut mitjançant acords amb discogràfiques com Universal Music, Sony BMG, EMI Music o Warner Music.

Com funciona? Fàcil, accediu a Create your Spotify account, a continuació us heu de baixar un programa de menys de 2 MB i, un cop instal·lat, ja podeu gaudir d’una bona part de la vostra música preferida. Com guanyen diners? Bé, si accediu mitjançant un compte gratuït molt de tant en tant escoltareu un anunci, mentre que si decidiu pagar eliminareu la publicitat (9,99 euros al mes ó 0,99 euros per 24 hores).

Si voleu saber més sobre el futur d’aquesta eina escolteu l’entrevista a Lutz Emmerich, responsable a Espanya d’Spotify.