Laura Gómez Bustos, una de les coordinadores del Màster in
International Economic Law and Policy (IELPO) de la Facultat ens ha fet arribar una molt bona notícia, que reproduïm a continuació:

Aquest any se celebra la setena edició de la reconeguda competició organitzada per l’European Law Students’ Association (ELSA) i dedicada a la simulació de judicis a l’Organització Mundial del Comerç, coneguda com a ELSA WTO Law Moot Court Competition. Enguany hi participen més de 60 equips d’universitats d’arreu del món.

L’equip de la Universitat de Barcelona, format per estudiants de la Facultat de Dret, ha guanyat la Ronda Europea de la competició celebrada a Frankfurt-Oder (Alemanya) els dies 19 a 21 de març. L’equip de la UB s’ha hagut d’enfrontar a les fases preliminars a equips d’universitats de Suïssa i Bielorússia. Un cop classificat per a la semifinal, l’equip de la UB va superar al de la London School of Economics. A la final d’aquesta Ronda Europea, l’equip de la UB es va imposar a l’equip de la Universitat de Maastricht, que té una llarga tradició en aquest tipus de competicions. Altres universitats espanyoles participants a aquesta Ronda han estat la Universidad Autónoma de Madrid i ESADE.

L’equip de la UB està integrat pels estudiants Maria Alcover, Diego Pol, Blanca Salas i Isabel Vilaseca i el seu assessor jurídic i coach és el Dr. Xavier Fernández Pons, Professor Titular de Dret Internacional Públic de la UB i membre de la Càtedra Internacional OMC/Integració Regional de la UB, dirigida pel Dr. Ramon Torrent Macau.

Cal destacar, a més, que un dels membres de l’equip de la UB, la Maria Alcover, ha estat guardonada amb els premis a la millor oradora de les semifinals i de la final.

L’equip de la UB es prepara ara per a la Ronda Final que tindrà lloc a mitjans de maig a Taiwan (Taipei) i on s’haurà d’enfrontar amb els equips classificats a altres Rondes Regionals (Amèrica del Nord, Amèrica Llatina, Àsia i Pacífic).