Biblioteca de DretLa Universitat de Barcelona convoca 341 beques de col.laboració per al proper curs. Si esteu interessats en una de les 75 beques de col.laboració amb la Biblioteca del Centre de Recursos d’Aprenentatge i Investigació (CRAI) (codis 24.1-24.26 -les beques 24.2 i 24.11 corresponen concretament a la Biblioteca de Dret-) o en una de les 36 beques per col.laborar amb la Unitat de Serveis als Usuaris (USU) del CRAI (codis 29.1-29.6), podeu consultar tota la informació i els requisits generals i específics de cadascuna de les beques a l’adreça: http://www.ub.edu/acad/beques/col.laboracio/2009/C20094.pdf.

Segons les bases de la convocatòria, les tasques que us pertocarien a la biblioteca tindrien a veure amb la recol.locació i ordenació dels llibres a les sales, amb l’atenció a l’usuari i amb la col.laboració amb el préstec i amb altres tasques auxiliars que es realitzen al centre: adquisicions, control de revistes, procés del llibre, fotocòpies, servei d’obtenció de documents, etc.

Teniu de termini fins al 24 d’abril per presentar les vostres sol.licituds. Trobareu els impresos per fer-ho al web de Beques, ajuts i premis de la UB.