http://4.bp.blogspot.com/_BkhH2MltqU0/R8zeT3_y_tI/AAAAAAAAAa8/JmYfNL3hlkA/s320/cine_club.jpgDemà es projectarà a l’Aula 71 de la setena planta de la seu de l’ICAB (c. Mallorca, núm. 283) el documental d’Àlex García Martínez La vida després… dins del marc del I Cine Fòrum Drets Trets. La sessió, de 19 a 21.30 hores, comptarà amb la presència del director i del guionista Òscar Malo Sánchez. El documental narra l’experiència de tres africans que van viure a les desaparegudes casernes militars de Torres i Bages, al barri de Sant Andreu. de  El film de Giuliano Montaldo Sacco & Vanzetti va inaugurar el cicle el passat 26 de febrer.

També es projectaran:

  • Dijous 30 d’abril: Tebraa, retrato de mujeres Saharauis (documental del Coletivo de Directoras Andaluzas, 2007), presentat per la directora Rocío Huertas.
  • Dijous 28 de maig: Blade Runner (Ridley Scott, 1982), film presentat per l’advocat i membre de la Comissió de Defensa José Javier Ordóñez Echeverría.
  • Dijous 25 de juny: La solució final (Conspiracy, Frank Pierson, 2001), pel.lícula presentada pel professor d’Història del Dret de la UAB i coordinador del cicle de Cine i Dret de la UAB Antonio Serrano González.

Organitza la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona. Trobareu més informació al web del cicle de l’ICAB.